Професионално извршување хигиено технички услуги


405929 260308420707097 254286687975937 653125 38602202 n1
Длабинско чистење (седечки гарнитури, столчиња, душеци, лежаи, автомобили, автобуси и сл)

 

Повеќе...
 

402278 260308450707094 254286687975937 653126 2143359722 n1
Чистење стамбени простории

 

Повеќе...
 


Машинско чистење и полирање тврди подови (паркет, ламинат, керамика, мермер, гранит, терацо, линолеум и сл.)

Повеќе...
 


Перење теписи,завеси,прекривки и сл.

Повеќе...
 

417774 264158203655452 254286687975937 662452 634543533 n
Чистење стаклени простории (достапни и тешко достапни)

 

Повеќе...
 

397100 264193080318631 254286687975937 662721 1476679447 a
Чистење деловни простории (објекти, канцеларии локали)

Повеќе...
 

ВИДЕО РЕКЛАМА

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Добивај Информации

facebook
Designed 2011 by Elco @ веб дизајн | хостинг